Nieuwe naam, nieuwe look – dezelfde service!

juni 22, 2020

We zijn ontzettend enthousiast om dit grote nieuws met jullie te delen:

Onze Rebrand!

Wat begon als eenmanszaak onder de naam inDSGN, (lees: in-design oftewel ‘in ontwerp’) gericht op het ontwerpen van websites en logo’s, heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een digitaal bureau dat bedrijven helpt te groeien. Dit doen we door het verzorgen van basis websites en webshops tot krachtige, op maat gemaakte webapplicaties, online marketing en complete branding voor onze klanten en strategische partners.
Een jaar geleden verhuisden we naar ons eigen kantoor op Bijsterhuizen en zijn we uitgegroeid tot een gezond bedrijf met twee fulltime medewerkers en een ondersteunende collega.

inDSGN impliceert dat we een ontwerpbureau zijn. Gezien de ontwikkelingen en groei van het bedrijf vonden we dat het tijd werd voor een frisse en aantrekkelijke nieuwe identiteit. Hier hoort ook een nieuwe, meer beschrijvende naam bij, die een beter beeld geeft over wat we daadwerkelijk doen.
In de afgelopen maanden hebben we met hart en ziel gewerkt aan het creëren van deze nieuwe bedrijfsidentiteit. Voorop stond dat de nieuwe naam nauwkeuriger zou weergeven wie we zijn, wat we doen en waar we als team voor staan. Zo ontstond: Webstrategen.
Een team wat precies doet wat de naam zegt; strategieën creëren met betrekking tot webdesign, zoekmachine adverteren en het optimaliseren van onderscheidende brandingstrategieën.

Wat verandert er voor onze klanten?
Naast de nieuwe naam, identiteit, huisstijl en logo verandert er voor onze huidige klanten vrijwel niets. Klanten kunnen dezelfde, zo niet verbeterde service en ondersteuning verwachten. Voor de interne processen binnen inDSGN betekent het enkele nieuwe bedrijfsstrategieën en verdere uitbereiding richting specifieke takken, zoals het uitlenen van webdesign als dienst aan andere web- en marketingbedrijven.

Bekijk andere blogposts

Game streamer social media gids

Game streamer social media gids

Online gaming-content is booming dit feit is anno 2020 onmogelijk te negeren. Om te beginnen spreekt de steeds groeiende populariteit van streaming-service Twitch voor zich. Met meer dan 15 miljoen dagelijkse actieve kijkers die elke dag meer dan 90 minuten aan inhoud...

5 Redenen waarom jouw bedrijf een website nodig heeft

5 Redenen waarom jouw bedrijf een website nodig heeft

Wat is het eerste dat je doet wanneer je meer wilt weten over een product, een beroemdheid of een bedrijf? Je googelt het. Of het nu op onze mobiele telefoon is of op onze pc, de meesten van ons vertrouwen op het internet om antwoorden op onze vragen te krijgen en...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

prijzen brochure

Website & Online Marketing Brochure.

Al onze producten en diensten, mogelijkheden & tarieven in een mooi PDF overzicht:

Je aanvraag kan niet worden opgeslagen. Probeer het A.U.B. opnieuw.
Je aanvraag is geslaagd!

Na de aanmelding wordt je toegevoegd aan ons persoonlijke e-maillijst. Je kan jezelf op elk moment afmelden. We delen jouw gegevens niet met derden. Lees hier ons privacybeleid.

WL programma mail

White Label Partnerprogramma Prijslijst.

Alle mogelijkheden & tarieven in een mooi PDF overzicht:

Na de aanmelding wordt je toegevoegd aan ons persoonlijke e-maillijst. Je kan jezelf op elk moment afmelden. We delen jouw gegevens niet met derden. Lees hier ons privacybeleid.

We helpen je graag.

Wil je de uitstraling van je bedrijf vernieuwen? Of heb je hulp nodig bij je marketingactiviteiten? We gaan graag het gesprek met je aan om samen onze doelstellingen te bepalen.

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of bel direct.

06 – 362 558 07

X