5 Redenen waarom jouw bedrijf een website nodig heeft

februari 12, 2020

Wat is het eerste dat je doet wanneer je meer wilt weten over een product, een beroemdheid of een bedrijf? Je googelt het. Of het nu op onze mobiele telefoon is of op onze pc, de meesten van ons vertrouwen op het internet om antwoorden op onze vragen te krijgen en kennis op te doen.

Wat doen jouw potentiële klanten wanneer ze meer willen weten over je bedrijf, diensten of producten? Ze zoeken op internet. Als je geen website hebt, is de kans groot dat ze ergens anders heen gaan voor waar ze naar opzoek zijn.

Websites zijn niet alleen voor grote bedrijven. Elk bedrijf, klein of groot, zal veel profiteren van het hebben van een website. Zelfs ZZP’ers, kunstenaars of stichtingen zonder winstoogmerk.

Hier zijn 5 redenen waarom jouw bedrijf een bedrijfswebsite nodig heeft

1. Een bedrijfswebsite zorgt er voor dat klanten makkelijker je bedrijf zullen vinden.

Of je klanten jouw bedrijf al kennen en alleen het adres en openingstijden willen weten, of dat ze nog steeds op zoek zijn naar een bepaalde dienst dat jouw bedrijf levert, een bedrijfswebsite helpt potentiële klanten je bedrijf makkelijker te vinden. Zoals ik al eerder schreef, zullen jouw klanten waarschijnlijk online zoeken om te vinden wat ze nodig hebben. Alleen al om deze enkele reden wil je online aanwezig zijn. Natuurlijk, je zou jezelf kunnen beperken tot een vermelding in de telefoongids, maar wanneer is de laatste keer dat jij daar zelf in keek?. Geen bedrijfswebsite hebben is een gemiste kans om nieuwe klanten te krijgen.

2. Je bedrijf komt geloofwaardig over.

Het hebben van een goede website met een modern design en een goed geschreven tekst zal je er professioneler laten uitzien. Zelfs als jouw bedrijf uit één persoon bestaat is een professionele bedrijfswebsite het beste visitekaartje dat je kunt hebben om mensen te overtuigen van een professioneel bedrijf. Maar er is een voorwaarde van professionaliteit uitstralen: net als de presentatie van je verkoopmedewerker, is de eerste indruk van je website bepalend, dus er moet veel aandacht worden besteed aan het ontwerp en de inhoud van je site.

3. Je hebt een plek om je werkportfolio te presenteren.

De beste manier om iemand ervan te overtuigen dat jij de juiste persoon bent voor de taak, is door hem het geweldige werk te laten zien dat je eerder hebt gedaan voor een soortgelijk project. Een website is daar de perfecte plaats voor. Door een portfolio met werk toe te voegen, toon je niet alleen je producten of diensten in de praktijk, maar maak je ook gebruik van de kracht van Social Proof .

4. Je zult een betere kans hebben tegenover je concurrenten.

Als je bijvoorbeeld een autodealer bent, ben je misschien gewend om je klanten face to face te verkopen. Maar steeds meer mensen evalueren producten of diensten online voordat ze een besluit maken om dat product of dienst af te nemen. Dus als jij jouw publiek wilt bereiken om voor jou bedrijf te kiezen in plaats van je concurrent, moet je de rol hierin van een website niet over het hoofd zien. Vooral als je competitie al online aanwezig is.

5. Investering met hoog rendement.

Het mooie van een website is dat deze met vrijwel elk budget kan worden gemaakt en toch een enorm rendement oplevert. Een website kan jouw boodschap verspreiden, naamsbekendheid creëren, jouw producten online verkopen of zelfs informatie over potentiele klanten verzamelen. Dit alles 24/7 op wereldwijde schaal, in elke taal. Een bedrijfswebsite in 2018 is een must voor elk bedrijf!

 

Tot slot

inDSGN specialiseert zich in het maken van mooie, moderne websites welke zich aanpassen aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Neem vandaag nog contact op om samen te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Of je nu ZZP’er, middelgroot of groot bedrijf bent – we hebben een passende op maat oplossing voor iedereen.

Bekijk andere blogposts

Nieuwe naam, nieuwe look – dezelfde service!

Nieuwe naam, nieuwe look – dezelfde service!

We zijn ontzettend enthousiast om dit grote nieuws met jullie te delen: Onze Rebrand! Wat begon als eenmanszaak onder de naam inDSGN, (lees: in-design oftewel ‘in ontwerp’) gericht op het ontwerpen van websites en logo’s, heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot...

Game streamer social media gids

Game streamer social media gids

Online gaming-content is booming dit feit is anno 2020 onmogelijk te negeren. Om te beginnen spreekt de steeds groeiende populariteit van streaming-service Twitch voor zich. Met meer dan 15 miljoen dagelijkse actieve kijkers die elke dag meer dan 90 minuten aan inhoud...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

prijzen brochure

Website & Online Marketing Brochure.

Al onze producten en diensten, mogelijkheden & tarieven in een mooi PDF overzicht:

Je aanvraag kan niet worden opgeslagen. Probeer het A.U.B. opnieuw.
Je aanvraag is geslaagd!

Na de aanmelding wordt je toegevoegd aan ons persoonlijke e-maillijst. Je kan jezelf op elk moment afmelden. We delen jouw gegevens niet met derden. Lees hier ons privacybeleid.

WL programma mail

White Label Partnerprogramma Prijslijst.

Alle mogelijkheden & tarieven in een mooi PDF overzicht:

Na de aanmelding wordt je toegevoegd aan ons persoonlijke e-maillijst. Je kan jezelf op elk moment afmelden. We delen jouw gegevens niet met derden. Lees hier ons privacybeleid.

We helpen je graag.

Wil je de uitstraling van je bedrijf vernieuwen? Of heb je hulp nodig bij je marketingactiviteiten? We gaan graag het gesprek met je aan om samen onze doelstellingen te bepalen.

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of bel direct.

06 – 362 558 07

X