Volledig ontzorgd.

Onderhoud en hosting van websites is een belangrijke overweging voor jouw online investering. WordPress sites hebben constante updates nodig voor WordPress zelf, thema’s en plug-ins. Daarnaast is een goede hostingplatform een must voor een snelle en goed beveilidgde website.

Daarom bieden we de perfecte alles-in-één WordPress website, hosting en onderhoud pakket. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken of om te kijken naar je site.

Wat houdt het dan allemaal in.

 

Domeinregistratie.

Domeinregistratie is je eerste stap naar een eigen identiteit op internet. Ook wel je URL of WWW genoemd. Deze registreren wij voor je. 

Hosting.

De hosting is de server waar je website op staat. Wij maken enkel gebruik van hoge kwaliteit SSD servers met de beste performance en stabiliteit. Voorzien van de laatste technieken.

Zakelijke mail.

E-mailen vanaf jouw eigen domeinnaam. Met je eigen e-mailadres zorg je dat je een professionele uitstraling hebt voor jouw bedrijf, geen @hotmail.com en @gmail.com adressen meer!

Website updates.

Het updaten van je website kan je vergelijken met een auto, krijgt deze kleine en grote onderhoudsbeurten dan is er niks mee aan de hand.
Dit kan je vergelijken met het updaten van je website. Door onderdelen te vernieuwen of te vervangen worden ook hier potentiële problemen verholpen voordat ze ontstaan.

Website backups.

Wanneer een website gebreken vertoont om welke reden dan ook, is prioriteit nummer 1 eerst dat de website weer werkt. Dit doen we door dagelijks backups te maken van jouw website en op een externe server op te slaan. Pas achteraf is er alle tijd om te kijken waar het precies fout ging.

SSL Certificaat.

Een SSL certificaat zorgt voor een groen slotje met het woord ‘Veilig’ of ‘Beveiligd’ voor de URL. Als een bezoeker een formulier invult met NAW gegevens of online shopt wordt deze informatie naar de server gestuurd van die desbetreffende website. Een SSL-certificaat versleuteld deze verbinding zodat hackers en andere ongenode gasten niet bij deze gegevens kunnen.

AVG Proof.

De Algemene verordening gegevensbescherming heeft betrekking op de gegevensverwerking op je website. Elke website in Europa moet voldoen aan deze wet. Wij zorgen dat jouw site 100% AVG proof is. Ook leveren we je privacy policy.

Google Analytics.

Alle informatie over het gebruik van je website door bezoekers in een dashboard.
Overzicht van een groot aantal zaken zoals; website bezoeken, terugkerende bezoekers, bezoeken via social media, bezoekers via zoekmachines, pageviews, duur van websitebezoeken en bounce rates.

Website aanpassingen.

We maken aanpassingen aan teksten, foto’s, video’s etc. dit betreft zowel het toevoegen, aanpassen als verwijderen van tekst.

Het toevoegen en ontwerpen van nieuwe pagina’s, contactformulieren, installeren van plugins etc. valt hier niet onder.

prijzen brochure

Website & Online Marketing Brochure.

Al onze producten en diensten, mogelijkheden & tarieven in een mooi PDF overzicht:

Je aanvraag kan niet worden opgeslagen. Probeer het A.U.B. opnieuw.
Je aanvraag is geslaagd!

Na de aanmelding wordt je toegevoegd aan ons persoonlijke e-maillijst. Je kan jezelf op elk moment afmelden. We delen jouw gegevens niet met derden. Lees hier ons privacybeleid.

WL programma mail

White Label Partnerprogramma Prijslijst.

Alle mogelijkheden & tarieven in een mooi PDF overzicht:

Na de aanmelding wordt je toegevoegd aan ons persoonlijke e-maillijst. Je kan jezelf op elk moment afmelden. We delen jouw gegevens niet met derden. Lees hier ons privacybeleid.

We helpen je graag.

Wil je de uitstraling van je bedrijf vernieuwen? Of heb je hulp nodig bij je marketingactiviteiten? We gaan graag het gesprek met je aan om samen onze doelstellingen te bepalen.

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of bel direct.

06 – 362 558 07

X