White-Label Partners.

Outsourcing is sinds jaren een onmiskenbaar begrip in de zakenwereld. Van de kleine reseller tot een gigant als Apple, zij pakken de kansen. Of het nou om productie of vaardigheden gaat, een bedrijf hoeft niet alles zelf te doen. Steeds meer bedrijven zien de kracht achter dit concept. Waarom niet webdesign & development uitbesteden?

Wat houdt ‘White-Label’ in.

Een kledingmerk dat haar kleren laat maken door een ander bedrijf is hier een goed voorbeeld van. Terwijl het kledingmerk niets met de productie te maken heeft gehad wordt hun logo erop gezet. Hierna wordt het kledingstuk verkocht als product van het kledingmerk. Dit is erg gunstig voor het kledingmerk, omdat zij zich geen zorgen hoeven te maken over productie. Via ons partner-programma kun jij het website design-& development proces van jouw bedrijf eenvoudig uitbesteden. Krijg toegang tot een ervaren team WordPress experts dat jouw projecten op maat uitvoert. Onze diensten zijn compleet white-label, alle projecten worden opgeleverd onder jouw bedrijfsnaam. Wij blijven compleet out-of-the-picture voor jouw klanten. Tot slot gaan de projecten wel in jouw portfolio!
indsgn webdesign

White-Label Webdesign, is dat qua prijs wel voordelig?

Ja, dat is absoluut voordelig. Het aannemen van een webdesign team is namelijk erg duur. Daarnaast kunnen de kosten voor software oplopen tot duizenden euro’s per jaar en is om de zoveel tijd een investering in hardware vereist. Door samenwerking met Webstrategen heb jij geen omkijken meer naar deze kosten. Wij beschikken over alle nodige software en hardware. Daarnaast hebben wij onze interne workflow door de jaren geoptimaliseerd. Wat wil zeggen dat wij zeer efficiënt werken. Leuk voor ons, wat betekent dat voor jouw bedrijf? Door onze efficiëntie bieden wij websites aan tegen groothandelsprijzen. Het is dus ook niet gek dat onze partners hun projecten dubbel en dwars terugverdienen. Daarnaast krijgen wij jouw project op tijd af.

Wij maken het nog eenvoudiger.

Voorafgesproken prijzen
Aan het begin van onze samenwerking sturen we jou een prijslijst op. Jij kan dus al op voorhand voor elk project een kostenschatting maken. Daarnaast sturen we je altijd eerst een offerte, gebaseerd op die prijslijst. Bepaal vervolgens zelf welke prijs jij aan jouw klant rekent.
*Voor grotere partners bestaat de mogelijkheid om standaard ontwerp-systemen te ontwikkelen voor bulk websites.

Duidelijke workflow
In de loop der jaren hebben we de perfecte whitelabel workflow ontwikkeld. Hiermee zorgen we dat alles soepel verloopt tussen jou, jouw klant en ons. We voorzien je van alle informatie die jij als onze webdesign partner nodig hebt. Content aanleveren? Klanten begeleiden? Hoe kan ik meekijken met het ontwerpproces? Technische vragen beantwoorden? We leggen je alles van A tot Z uit.

Whitelabel vragenlijsten voor je klanten
Een ingevulde vragenlijst is alles dat wij nodig hebben om een offerte op te maken en de website voor je klant te ontwikkelen. Alleen nog even jouw bedrijfslogo erop plakken en het kan door naar de klant.

WordPress Pro’s.

Al jouw klanten tevreden, elke website van hoge kwaliteit. Dat is geen pré, dat is noodzakelijk voor een goede samenwerking. Webstrategen staat voor: pixel perfect, modern visueel ontwerp, consistentie & vakmanschap. 

Onze interne kwaliteitsprocessen zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat al het werk zo perfect mogelijk wordt afgeleverd. Ook houden wij rekening met standaard SEO op al jouw websites. Tot slot blijven wij constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen onze branche.

De 7 speerpunten van Webstrategen.

  1. Wij werken op projectbasis. Gebruik onze diensten wanneer het jou uitkomt.
  2. Voordeliger dan zelf developers in dienst nemen.
  3. Flexibiliteit, elk project op maat, niets is te moeilijk.
  4. Duidelijke communicatie, workflow en korte lijntjes.
  5. Per project een duidelijke prijs vooraf.
  6. Elk ontwerp precies zoals jouw klant het wenst.
  7. Tips & uitleg van onze Customer Succes Manager, om jouw groei te stimuleren en samen optimaal succes te bereiken.

Nieuwsgierig naar onze prijzen?

prijzen brochure

Website & Online Marketing Brochure.

Al onze producten en diensten, mogelijkheden & tarieven in een mooi PDF overzicht:

Je aanvraag kan niet worden opgeslagen. Probeer het A.U.B. opnieuw.
Je aanvraag is geslaagd!

Na de aanmelding wordt je toegevoegd aan ons persoonlijke e-maillijst. Je kan jezelf op elk moment afmelden. We delen jouw gegevens niet met derden. Lees hier ons privacybeleid.

WL programma mail

White Label Partnerprogramma Prijslijst.

Alle mogelijkheden & tarieven in een mooi PDF overzicht:

Na de aanmelding wordt je toegevoegd aan ons persoonlijke e-maillijst. Je kan jezelf op elk moment afmelden. We delen jouw gegevens niet met derden. Lees hier ons privacybeleid.

We helpen je graag.

Wil je de uitstraling van je bedrijf vernieuwen? Of heb je hulp nodig bij je marketingactiviteiten? We gaan graag het gesprek met je aan om samen onze doelstellingen te bepalen.

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of bel direct.

06 – 362 558 07

X