Een website compleet op maat laten maken

We zetten jouw visie en ideeën om in een prachtige op maat gemaakte website met een moderne, professionele look en optimaliseren deze zodat websitebezoekers klanten worden.

Een basis website laten maken

Een professionele website voor een kleiner budget.

Webdesign partner worden

Nieuwe bron van inkomsten voor jouw bedrijf.

Digitaal bureau.

Webstrategen is een digital bureau. We zijn in staat om het hele online proces van jouw bedrijf te beheren – van website ontwerp en ontwikkeling tot en met domeinregistratie en website hosting & onderhoud. We kunnen website teksten verzorgen, de website optimaliseren voor zoekmachines en online marketingdiensten bieden om potentiële klanten naar jouw website te halen – zodat jij je kan concentreren op het daadwerkelijk runnen van je bedrijf.

Dit is wat we doen.

Discovery & Planning

De eerste stap is het begrijpen van jouw bedrijf en de doelgroep. We bespreken de behoeften, zakelijke ambities en doelstellingen voor de website. Ook informeren we je over het project verloop en wat jij van ons mag verwachten.
Who Why?

Scope of Work

Vervolgens brengen we de omvang van het project in kaart. We formuleren duidelijke doelen voor de website en stellen een plan van aanpak op. Deze presenteren we aan jou. Hierna sturen we de offerte.
WhatHowHow much?

Research

We doen onderzoek naar de branche, concurrentie en vooral de klant; wat hij denkt, voelt en doet. Op welke momenten hij in aanraking komt met je bedrijf – en hoe hij dat beleeft.
Insight – Strategy.

User Interface & Experience

Gewapend met alle kennis gaan we aan de slag met de functionaliteit en structuur van de website (UX). Ook pakken we het visuele gedeelte op en ontwerpen zo de look & feel van de website (UI). Vervolgens presenteren we dit aan jou met wireframes & moodboards.
Backend – Frontend.

Development

Wanneer jouw goed doordachte ontwerp klaar en goedgekeurd is begint de technische ontwikkeling van je website. We werken binnen het WordPress beheersysteem a.d.h.v. moderne webtechnieken jouw website uit.
CMS Code.

Testing & Tweaking

We zorgen dat je website perfect wordt weergegeven op desktop, mobiel en tablet. Ook testen we de functionaliteit en weergave in de meest gebruikte webbrowsers en lossen mogelijke problemen op.
ResponsiveCross browser.

Basis Website.

Binnen no-time bouwen wij een website of webshop die jou meer klanten oplevert en zichzelf terugverdient. Wij zorgen voor jouw online succes, ongeacht of je nou een beginnende ondernemer of een gevestigd bedrijf bent. Elk bedrijf heeft andere wensen, benodigdheden en budget. Daarom bieden wij voor iedereen een passende oplossing.

Onepage Website.

De goedkoopste en eenvoudigste website is de One-Pager, ook wel een landingspagina genoemd.
De naam zegt het al, deze website bestaat uit slechts één pagina. Hoewel de website maar uit één pagina bestaat, mag deze echter wel als een volwaardige website worden beschouwd. Je kunt er net zoveel informatie op kwijt als op een basis-website.

Tijdsduur Binnen 1 week online

Checkmark Alle informatie op 1 pagina

Checkmark Perfect op dekstop, mobiel & tablet

Checkmark In jouw bedrijfshuisstijl

Checkmark Contactformulier

Checkmark SEO geoptimaliseerd

Checkmark Thema & Plugin licenties inbegrepen

Checkmark Makkelijk zelf aan te passen

Tijdsduur 1 Pagina

Checkmark Google Maps

Checkmark Google Analytics

Checkmark Google Search Console

Checkmark Google Tag Manager

Checkmark Voldoet aan de AVG wet

Checkmark Privacyverklaring

Checkmark Cookiemelding

Download brochure met prijzen

Website op maat vs. Basis website

Wat is nou het verschil?

Website op maat

Websites op maat zijn vaak complexer en vereisen specifieke functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een website met een boekingsformulier dat gekoppeld moet worden met jouw Google Agenda. Misschien wil je digitale cursussen aanbieden die gevolgd kunnen worden in een portaal op de website. Dat zijn voorbeelden van maatwerk websites.

De aanpak is uitgebreider. We gaan een stuk dieper in gesprek over jouw merk en doelgroep. Wat is de gewenste online positionering? Wat is het probleem van de klant? Hoe los je dat op? Wat voor gevoel moet de website overbrengen?

Ook komt het voor dat er behoefte is aan een totaalpakket van diensten. Een (re)branding traject, digital design voor social media, huisstijl, logo en drukwerk-ontwerp of uitwerking van een online marketingstrategie na oplevering.

Basis website

Je bent net gestart als ondernemer en je wilt serieus werk gaan maken van je website én je online vindbaarheid, zodat je nieuwe klanten kunt gaan werven en jouw bedrijf kunt laten groeien. Je hebt in eerste instantie geen complexe website nodig. Daarnaast zit je met een beperkt budget, maar wil je toch een professionele uitstraling als klanten je website bezoeken.

Een basis website sluit perfect aan op jouw wensen. Voor klanten in deze situatie hebben wij een framework ontwikkeld waarbij we binnen 2 weken een complete website kunnen opleveren. Compleet in jouw huisstijl en afgestemd op jouw doelgroep.

Daarnaast maakt ons framework het heel gemakkelijk om zelf aanpassingen te verrichten. Klinkt dat toch een beetje spannend? Geen probleem. Na oplevering krijg je een gratis cursus over hoe je jouw website kan beheren.

prijzen brochure

Website & Online Marketing Brochure.

Al onze producten en diensten, mogelijkheden & tarieven in een mooi PDF overzicht:

Je aanvraag kan niet worden opgeslagen. Probeer het A.U.B. opnieuw.
Je aanvraag is geslaagd!

Na de aanmelding wordt je toegevoegd aan ons persoonlijke e-maillijst. Je kan jezelf op elk moment afmelden. We delen jouw gegevens niet met derden. Lees hier ons privacybeleid.

WL programma mail

White Label Partnerprogramma Prijslijst.

Alle mogelijkheden & tarieven in een mooi PDF overzicht:

Na de aanmelding wordt je toegevoegd aan ons persoonlijke e-maillijst. Je kan jezelf op elk moment afmelden. We delen jouw gegevens niet met derden. Lees hier ons privacybeleid.

We helpen je graag.

Wil je de uitstraling van je bedrijf vernieuwen? Of heb je hulp nodig bij je marketingactiviteiten? We gaan graag het gesprek met je aan om samen onze doelstellingen te bepalen.

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of bel direct.

06 – 362 558 07

X