Onlangs mocht inDSGN in opdracht van Pineapple Marketing de website van Zuidas Business Boxing ontwerpen.

Het Zuidas Business Boxing Gala is niet zomaar een evenement. Anders dan soortgelijke evenementen zijn er alleen VIP-tafels en Business-Seats verkrijgbaar. Het heeft ook een heel uniek concept.
In een traject van vier maanden worden ambitieuze zakenmensen, grotendeels werkzaam op De Zuidas in Amsterdam, voorbereid op een echte bokswedstrijd.

inDSGN mocht speciaal voor dit evenement een website ontwerpen.

Opbouw in fases

De website vier maal een transformatie doorstaan. Het begon als een ‘landingspagina’ waar deelnemers zich konden inschrijven om het vier maanden durende trainingstraject aan te gaan.

Na dat alle deelnemers bekend waren en begonnen met de voorbereiding op het grote evenement kreeg de website zijn tweede metamorfose. Dit maal werd de website gericht op het informeren over het evenement en de kaartverkoop.

Door het grote succes van de Zuidas Business Boxing gala staat er voor volgend jaar een tweede editie gepland. De huidige website zal binnekort weer omgezet worden naar een ‘landingspagina’ met info, inschrijvingen voor sponsoren en een after movie van dit jaar.

(Klik op de plattegrond om te vergroten)

Project Details

De website bestaat uit 3 pagina’s, Home – Kaartverkoop en Deelnemers.

Via de homepage kan men lezen wat het evenement precies inhoud en hoe het zal verlopen.

Via de kaartverkoop pagina konden tickets besteld worden welke gelijk via de site betaald konden worden met iDeal en credit card.

Op de deelnemerspagina stonden alle match-ups inclusief gewichtsklasse en voor welk bedrijf de vechters uitkwamen.

Mobiele Website

Aftermovie

Onze projecten

prijzen brochure

Website & Online Marketing Brochure.

Al onze producten en diensten, mogelijkheden & tarieven in een mooi PDF overzicht:

Je aanvraag kan niet worden opgeslagen. Probeer het A.U.B. opnieuw.
Je aanvraag is geslaagd!

Na de aanmelding wordt je toegevoegd aan ons persoonlijke e-maillijst. Je kan jezelf op elk moment afmelden. We delen jouw gegevens niet met derden. Lees hier ons privacybeleid.

WL programma mail

White Label Partnerprogramma Prijslijst.

Alle mogelijkheden & tarieven in een mooi PDF overzicht:

Na de aanmelding wordt je toegevoegd aan ons persoonlijke e-maillijst. Je kan jezelf op elk moment afmelden. We delen jouw gegevens niet met derden. Lees hier ons privacybeleid.

We helpen je graag.

Wil je de uitstraling van je bedrijf vernieuwen? Of heb je hulp nodig bij je marketingactiviteiten? We gaan graag het gesprek met je aan om samen onze doelstellingen te bepalen.

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of bel direct.

06 – 362 558 07

X