Social media – De krant, TV en het schoolplein in 1.

Social is geen doel op zich. Gemiddeld checken we dagelijks meer dan 100x onze social media kanalen. Daarom is social media de plek waar bedrijven en merken de grootste kans hebben om met hun doelgroep in contact te komen en ze in actie te laten komen.

 

En het mooiste aan social? IEDEREEN en z’n hond zit er op.
(nee echt, een instagram account voor je hond aanmaken is serieus een ding nu)

Wie heeft er anno 2020 nog tijd om de krant open te slaan of te wachten op het 6 uur journaal? Daarnaast staat alles al uren op social media, voordat het journaal überhaupt deze informatie verstrekt. Viral video’s bekijken in de krant? Lastig!

Knikkeren en voetballen op het schoolplein? Eerder TikTok-dansjes doen en kijken naar je favoriete YouTube-ster.

social media marketing

Zelfs opa’s en oma’s delen hun mening onder Facebookberichten van de lokale nieuwspagina of geven likes en comments op de nieuwste foto’s van de kleinkinderen.

Kortom – ongeacht wie de doelgroep is, op social zit je goed.

De juiste boodschap op de juiste plek en op het juiste moment

Waar, wat en wanneer – dat hangt geheel af van het type bedrijf en welk doel je ermee voor ogen hebt.

Social Strategy

Een social media strategie gaat veel verder dan kanaalselectie. We gaan aan de slag met merk-, markt-, doelgroep- en social inzichten om zo een concrete social strategie uit te werken. Werken we met een funnel? Of gaan we gelijk leads genereren met Facebook Ads? De customer journey in kaart brengen is key.

Social content

Met een duidelijke strategie kunnen we werken aan de content. We regelen alles. Van visuals, artikelen, video’s, gifjes, animaties, Insta-story’s tot een landingspage en alles wat daar tussenin zit.

Social advertising

Het succes van social media is een samenhang van goede content dat de boodschap overbrengt en de distributie ervan. We creëren niet alleen, maar houden ons ook bezig met het opzetten en optimaliseren van advertenties op social media. We bedenken een strategie, passen de advertenties daar op aan en blijven deze monitoren om – waar nodig – aan te scherpen voor een beter resultaat.

Social Media Management

Naast het bedenken van campagnes en het maken van content, komt er een hoop bij kijken. Het maken en beheren van contentplanningen, het live zetten van de content, alles monitoren en goed optimaliseren. Social Media Management is een onmisbare schakel in het sociale succes van jouw bedrijf.

Influencer marketing

Influencers zijn de popsterren van nu. Ze maken je merk zichtbaar bij relevante doelgroepen. Maar welke influencers passen bij jouw merk en spreken de juiste doelgroep aan? Hoe benader je zo’n influencer en welke afspraken maak je met ze? Dat regelen wij. Wij selecteren de influencer(s) voor je, maken de afspraken, voeren de communicatie, bespreken de content(creatie) en monitoren de resultaten.

prijzen brochure

Website & Online Marketing Brochure.

Al onze producten en diensten, mogelijkheden & tarieven in een mooi PDF overzicht:

Je aanvraag kan niet worden opgeslagen. Probeer het A.U.B. opnieuw.
Je aanvraag is geslaagd!

Na de aanmelding wordt je toegevoegd aan ons persoonlijke e-maillijst. Je kan jezelf op elk moment afmelden. We delen jouw gegevens niet met derden. Lees hier ons privacybeleid.

WL programma mail

White Label Partnerprogramma Prijslijst.

Alle mogelijkheden & tarieven in een mooi PDF overzicht:

Na de aanmelding wordt je toegevoegd aan ons persoonlijke e-maillijst. Je kan jezelf op elk moment afmelden. We delen jouw gegevens niet met derden. Lees hier ons privacybeleid.

We helpen je graag.

Wil je de uitstraling van je bedrijf vernieuwen? Of heb je hulp nodig bij je marketingactiviteiten? We gaan graag het gesprek met je aan om samen onze doelstellingen te bepalen.

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of bel direct.

06 – 362 558 07

X