Wij zorgen dat het werkelijkheid wordt met ons SEO abonnement vanaf €250,- p.m.

Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces dat het beste werkt wanneer je elke maand intensief met je website bezig gaat.

Waarom? Omdat er constant nieuwe content wordt gepubliceerd voor zoekwoorden waar jij op gevonden wilt worden door concurrenten, omdat er telkens nieuwe concurrenten bij komen, omdat de markt verandert en omdat het zoekgedrag van je klanten verandert.

Aan de SEO van jouw website werken doe je door te zorgen voor een technisch goede website, je teksten te optimaliseren, content up to date te houden en te zorgen voor nieuwe linkjes vanaf externe websites (linkbuilding).

Door dit consequent en goed te doen, kan jouw bedrijf op een toppositie terecht komen in Google op moeilijke zoekwoorden met veel (zoek)volume. 

Overleg met de klant

In gesprek met de klant proberen we om een zo een helder mogelijk beeld van het bedrijf te krijgen; de producten of diensten, de doelgroep, eerdere of huidige strategieën, visie voor de toekomst, huidige branding etc. We zullen ook een volledige evaluatie uitvoeren met betrekking tot eventuele problemen rondom de website.

Concurrentie onderzoek

Ons team kan elke website grondig analyseren en uitzoeken waarom het hoger of lager staat in vergelijking met een andere site die dezelfde zoekwoorden in de zoekmachines target. Webstrategen voert concurrentie onderzoek uit dat zich specifiek richt op jouw branche, waarbij wordt vastgesteld wie momenteel de concurrenten zijn, wie de ‘hoofdrolspeler’ binnen de branche is en wat zij hebben gedaan om daar te komen.

Klantonderzoek

We gebruiken de kennis die in de eerste twee stappen is opgedaan om te onderzoeken hoe jouw klanten op zoek zijn naar producten of diensten die jij levert.

Website audit

We zullen een uitgebreide website-audit uitvoeren om eventuele problemen te identificeren en verbeterpunten in kaart te brengen.

Zoekwoordenonderzoek

Met de gegevens die in de eerste vier stappen zijn verzameld en andere statistieken zoals zoekvolume, zoekacties en relevantie, stellen wij een lijst met zoekwoorden op die we gebruiken om te ranken binnen Google.

Evaluatie van de content en UX

De volgende stap is het beoordelen van de website op de zogenoemde UX (user experience) oftewel: gebruikerservaring. Hierbij brengen we mogelijke verbeteringen in kaart, welke wij zelf aanpakken door middel van onze eigen grafische ontwerp- en webdesign mogelijkheden.

Onsite optimalisatie

Op basis van de resultaten van de eerste zes stappen gaan wij onsite-optimalisatie (alle optimalisaties op de website) plannen en uitvoeren. 

Creëren van SEO vriendelijke content

We zorgen er voor dat er SEO geoptimaliseerde content gecreëert wordt waarmee je website gaan stijgen binnen Google.

De tweede fase.

Na de voltooiing van fase één, zullen we de campagne richten op het verhogen van, onder andere, de domeinautoriteit van de site. Dit doen we door een combinatie van linkbuilding / online PR, het creëren van informatieve content, de implementatie van gestructureerde data (zoals schema.org) en mogelijk een mate van social media management.

Doorlopende analyse

We zullen de prestaties van de site nauwlettend volgen met onze SEO software. Ons gedetailleerd inzicht van gegevens stelt ons in staat om in te spelen op het gedrag van gebruikers op jouw website, waardoor we de campagne waar nodig kunnen aanpassen en effectiever kunnen maken.

Social Media

We kunnen een kleine social media campagne aanbevelen en uitvoeren om de SEO marketingstrategie direct te ondersteunen.

Linkbuilding

Linkbuilding is een vorm van online PR en is een cruciale SEO-strategie. Linkbuilding is een strategie die de meeste bureaus verkeerd aanpakkendoen door goedkope links bij louche sites te kopen. Webstrategen zorgt enkel voor relevante en hoogwaardige backlinks.

Content creatie

Indien het afgenomen pakket deze optie bevat zal Webstrategen zinvolle, interessante en aantrekkelijke content leveren in vorm van SEO blogs voor jouw website.

Wil jij meer offerte aanvragen en meer omzet?

Vul het formulier in en we nemen z.s.m. telefonisch contact met je op om je wensen te bespreken. Daarna stellen we vrijblijvend een duidelijke offerte voor je op.

N

We bellen je zo snel mogelijk

N

Offerte gratis en 100% Vrijblijvend

N

Vanaf €250,- per maand

prijzen brochure

Website & Online Marketing Brochure.

Al onze producten en diensten, mogelijkheden & tarieven in een mooi PDF overzicht:

Je aanvraag kan niet worden opgeslagen. Probeer het A.U.B. opnieuw.
Je aanvraag is geslaagd!

Na de aanmelding wordt je toegevoegd aan ons persoonlijke e-maillijst. Je kan jezelf op elk moment afmelden. We delen jouw gegevens niet met derden. Lees hier ons privacybeleid.

WL programma mail

White Label Partnerprogramma Prijslijst.

Alle mogelijkheden & tarieven in een mooi PDF overzicht:

Na de aanmelding wordt je toegevoegd aan ons persoonlijke e-maillijst. Je kan jezelf op elk moment afmelden. We delen jouw gegevens niet met derden. Lees hier ons privacybeleid.

We helpen je graag.

Wil je de uitstraling van je bedrijf vernieuwen? Of heb je hulp nodig bij je marketingactiviteiten? We gaan graag het gesprek met je aan om samen onze doelstellingen te bepalen.

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Of bel direct.

06 – 362 558 07

X